Leírás

Önt és barátait szeretettel a V61 HOSTELBEN!

Elhelyezkedés:

A hostel a XIII. kerületben, a Visegrádi u. 59-61 szám alatt található, egy kétlépcsőházas,
rendezett tízemeletes ház alagsorában. A hely hosszú évekig könyvelő irodaként működött, majd kb. 3 éve alakították át hostellé. A hostel 2018. December 01-én új tulajdonost és managert kapott, akik időt, energiát és anyagiakat nem kímélve új alapokra kívánták helyezni a hostelekről kialakult képeket és eltökélt szándékuk, hogy hostel áron hotel minőséget tudjanak kínálni a kedves vendégeknek a hely adottságait maximálisan kihasználva.

A hostel a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtértől 16km-re, a városközpontól kb. 1,8km-re található. A főváros főbb nevezettességei 2-3 km-en belül találhatóak meg.

bazilika

Bazilika

matyas_templom

Mátyás-templom

Operaház

Operaház

parlament

Parlament

margitsziget

Margitsziget

hosoktere

Hősök tere

Közlekedés:

Az M3 (kék) metró Lehel téri megállója mindössze 150m-re található, ahonnan 1 megálló a Nyugati Pályaudvar, a West End bevásárlóközpont, így a szállásról 5-7 perc alatt el tudjuk érni ezeket. 2 megálló a Bazilika, 3 megálló a Deák tér, így a központba gyakorlatilag 10-15 perc alatt jutunk el szállásunkról.

 

A szállásról:

A hostel egy tízemeletes panelház alagsorában helyezkedik el, az ajtók magassága csak 180cm így a magasabbnak figyelni kell a fejükre, de egyben ez a különlegessége is a hostelnek, az ember kicsit úgy érzi, mintha bunkerben lakna a világvége után, de természetesen minden szükséges extrával felszerelkezve. A vendégeknek tetszik ez a stílus amit ki kellett alakítanunk a helyi adottságok miatt.

A szállásnak 7 szobája van, ami 1-1db 8 és 6 ágyas hálóteremből, valamint 5db kétágyas szobából
áll össze. A vendégeknek 3 zuhanyozó, 4 WC áll rendelkezésére, ezen kívűl egy közös nappali helyiség/társalgó szolgálja a vendégek kényelmét, ahol a recepciós pult is található. A kellemes időtöltéshez egy 60 colos óriásképernyős 4K smart LED TV 140 csatornával, internet kapcsolattal (Youtube, Netflix elérés), FREE WI-FI, illetve különböző társasjátékok, kártyák, darts tábla járulnak hozzá.

Természetesen vendégeinknek lehetősége van egy jól felszerelt konyha/étkező használatára is, ahol elkészíthetik és elfogyaszthatják kedvenc ételeiket.

Vendégeinkenk térítés ellenében rendelkezésre állunk ruháik mosására és egyben szárítására is.
A hosszútávú vendégeinknek ez a szolgáltatás benne foglaltatik a bérleti díjban.
Hosszú távú bérlés esetén azokban a szobákban, ahol a hely nagysága megengedi, saját hűtőt is tudunk biztosítani, illetve egy db szobát prémium szobává tudunk alakítani, ahol a saját hűtőn kívűl saját TV-vel is tudunk szolgálni, de ezzel együtt ez a szoba a legmagasabb árfekvésű szoba is.

A folyosón zárható kisszekrények állnak rendelkezésre az értékek tárolására, a nagyobb értékeket lehetőség van a managerrel egyeztetve külön tároló helyiségben zárt helyen, akár széfben is tároltatni.

V61-Hostel-photos-Exterior-Hotel-information (6)
V61 Twinroom 1
V61 8 bed dormitory
V61-Hostel-photos-Exterior-V61-Hostel
20190205_145759
V61 folyosó_corridor

Biztonság:

A hostel főbejáratán és a két hálóterem ajtóin ún. „okos zár“ található, amit egyénre is lehet programozni, akár időintervallumot is beállítva mettől-meddig tud bejutni az illető a hostelbe vagy a hálótermekbe. A zárak az ajtók csukódása után automatikusan záródnak, elkerülve a véletlen nyitva maradás lehetőségét, így illetéktelenek a legkisebb eséllyel juthatnak csak be, tulajdoníthatnak el bármit is.

A hostel közös helyiségei, – úgymint főbejárat a folyosó felől megfigyelve, a konyha és a nappali helyiség – intelligens éjjel is látó kamerákkal vannak felszerelve, amik a kép és hangrögzítésen kívűl azonnali riasztást küldenek a megadott e-mail címekre és telefonszámokra mozgás vagy hang érzékelése estén. Ha bármi rendellenes dolog történik, úgy lehetőségünk van az új GDPR szerint 72 órát tárolni a felvett anyagot és visszanézni, adott esetben a rendőrség rendelkezésére bocsátani.

Árak:

Szezontól függően 1.800 Ft/éj/ágy ártól kezdődően a 6 vagy 8 ágyas hálótermekben,
hosszabb foglalás esetén személyes megbeszélés kérdése, illetve 7.000 Ft/éj/2 ágyas privát
szoba ártól kezdődően, ami szintén megbeszélés kérdése hosszabb foglalás esetén.

 

Amit biztosítunk az árban:

WiFi, törölközők, ágynemű, prémium matrac, felszerelt konyha hűtőkkel.

 

Foglalás/elérhetőség:

Elérhetőségeinken 09:00-20:00 óra között. SMS, Viber, Whatsup üzenetben a megadott számra.

 

Ház szabályok:

Semmi különleges, csak hagyd a konyhát, konyhai eszközöket, toaletteket, zuhanyozókat TISZTÁN magad után, a többi a mi dolgunk!

 

Elektromos roller bérlés:

200€ vagy 60.000 Ft foglaló és személyi igazolvány/útlevél leadása zuhanyozókat TISZTÁN magad után, a többi a mi dolgunk!

Napi díj: 12€/nap/db

 

 

Dely Imre
V61 Hostel manager
+36209215600